Fenerbahçe'den 'yabancı oyuncu' açıklaması

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'den 'yabancı oyuncu' açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında gündeme gelen yabancı oyuncu sınırlamasındaki değişikliklere karşı olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından Süper Lig'deki mevcut yabancı kontenjanı ile ilgili açıklama yapıldığı hatırlatıldı. Yabancı kontenjanıyla ilgili yapılan değerlendirmelerle ilgili nbsp;açıklama yapma zarureti doğduğu ifade edilen açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü olarak daha önce de birçok kez belirttiğimiz gibi yabancı kontenjanıyla ilgili sezon başında alınan kararların sezon ortasında birtakım yönlendirmeler sonucu değiştirilemeyeceği yönündeki kararlılığımız tamdır" denildi. TFF'nin aldığı devamlılık gerektiren önemli kararların, sezon ortasında çeşitli sebeplerden ötürü değiştirilmesi yönünde verilen beyanatlar ve yönlendirme çalışmalarının Federasyonun kurumsal ve saygın yapısına zarar verdiği vurgulanan açıklamada, "Türk futbolunun yönetimi, günlük kararlarla değil, uzun vadeli planlarla gerçekleşmektedir. Kulüpler de transfer ve sezon planlamalarını, TFF'nin sezon başında aldığı bu kararlar doğrultusunda yürütmektedir. Konuyla ilgili sezon başında yapılan düzenlemenin aksine herhangi nbsp;başka bir karar verilemeyeceğini buradan bir kez daha kamuoyuna duyururuz" ifadelerini kullandı. nbsp;
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...