Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'atama' açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'atama' açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Emniyet'ten atama açıklaması İstanbul Emniye Müdürü Hüseyin Çapkın, uzun bir aradan sonra bugün Emniyet Müdürlüğü'ne geldi

Emniyet Genel Müdürlüğü, bugün bazı şube müdürlerinin görevden alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada 'görevi kötüye kullanma' ve 'idari gereklilik' nedenlerini ön plana çıkarırken, görevden alınan bazı müdürler hakkında soruşturma açıldığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü, dün başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından bu sabah İstanbul 'da 5 şube müdürünün görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. nbsp;Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, basında yer alan emniyet personelinin görev yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili haberler üzerine şu ifadelere yer verildi: nbsp;"Bazı illerimizde emniyet personelimizin görev yerleri, haklarındaki görevi kötüye kullanma iddiaları ile ilgili soruşturmalar nedeniyle değiştirilmiş, bazı illerde ise personelimiz, idari gereklilik nedeniyle farklı yerlerde görevlendirilmişlerdir." nbsp;DHA muhabiri Soner Hasırcıoğlu'nun edindiği bilgiye göre ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın 3 yardımcısı da görevden alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...