Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bruma ve Dany Balıkesirspor maçını değerlendirdi

Bruma ve Dany Balıkesirspor maçını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Bruma, Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyeti taraftarlarına armağan ettiğini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bruma, "Önemli ve kazanmak istediğimiz bir maçtı. Buradan tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu havada bizi yalnız bırakmadılar. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum" dedi. Son zamanlarda gösterdiği performansla alakalı değerlendirmede bulunan genç futbolcu, "Futbolda her zaman aynı seviyede gitmek çok da kolay olmuyor. Buraya büyük beklentilerle geldim. Transfer olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Başlangıçta iyi bir performans gösterdim. Şu an iyi değilim ama bu iniş çıkışlar olacaktır. Burada benim yapmam gereken, her geçen gün kendimi geliştirmek ve çalışmak" ifadelerini kullandı.Galatasaray formasıyla ilk golünü attığının hatırlatılması üzerine Portekizli oyuncu, "Attığım gol, takım arkadaşlarımın desteğiyle oldu. Bunun için çok mutluyum. Umarım Galatasaray formasıyla daha çok gol atarım" diye konuştu.
- Dany: "Bu maçı 4-0 kazanmamız, bize güven sağladı"
Sarı-kırmızılı savunma oyuncusu Dany Nounkeu, Balıkesirspor maçından aldıkları galibiyetin, Trabzonspor karşılaşması öncesi kendilerine güven verdiğini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını aktaran Dany, "Kupada gruplara kalmanın önemli olduğunu takım arkadaşlarımızla konuşmuştuk. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Önemli olan ligde Trabzonspor'a karşı oynayacağımız maç. Bunun farkındayız. Bu maçı 4-0 kazanmamız, bize güven sağladı. O açıdan, kupada böyle bir galibiyet almak önemliydi" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...