Mancini transfer sorularını cevapsız bıraktı

Mancini transfer sorularını cevapsız bıraktı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Balıkesirspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu ancak transfer sorularını cevapsız bıraktı.

G.Saray Teknik Direktörü Mancini, Şampiyonlar Ligi'nden sonra Türkiye Kupası'nda da yollarına devam ettikleri için mutlu olduğunu söyledi. G.Antep BŞ. maçına göre sahada daha dikkatli ve konsantre bir G.Saray olduğunu belirten İtalyan hoca, transfer sorularını yanıtsız bıraktı. Mancini, "Kafamda bir isim belirlesem bile bunu burada söylemem doğru olmaz. Şu anda bizim amacımız kalan iki maçımızı da kazanmak. Daha sonra bir kamp dönemi geçireceğim ve bu benim için G.Saray ile ilk hazırlık kampı olacak" diye konuştu. nbsp;Tecrübeli Teknik adam 6 yabancı kuralının değişmesi gerektiğini belirtip, "Türkiye büyük bir ülke. Avrupa ligleri ile aynı şartlar olmalı" değerlendirmesinde bulundu. Ujfalusi içinse "Ocak ayı transfer periyodunda defans olarak düşünebiliriz" diyerek esprili bir yanıt verdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...