Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malouda, 'Tek düşüncem Trabzonspor'

Malouda, 'Tek düşüncem Trabzonspor'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den transfer ettiği Florent Malouda, kulübün resmi dergisine önemli açıklamayar yaptı.

Röportajdan çarpıcı bölümler şöyle: Trabzonspor'un her branşta ve her yarışmada kendini geliştirme ve üst seviyeye çıkarma hedefi var. Bu hedef için kulüpte yeterli kültür ve temel var. Taraftar potansiyeli de var. Tesis anlamında da normalden daha iyi imkanlar mevcut. Dünyadaki herhangi bir yıldız bu koşullar sayesinde buraya gelebilir. nbsp;Eğer Avrupa'da yoksanız yıldız oyuncunun size gelmesi zor. Sadece yıldız transfer yapmak da mesele değil. Gelen oyuncu da bir artı ve katkı sağlamalı. Trabzonspor'un genel yapısına baktığımda kendi starlarını kendi bünyesinde yetiştirebilecek bir kulüp olduğunu rahatlıkla görebiliyorum. Tek istediğim galip gelmektir. Çünkü bundan büyük mutluluk duyuyorum. Aklımdaki tek şey ben Trabzonspor'a geldiğimde Trabzonspor'un konumu neydi, ben giderken ne olacak? Sadece bunu düşünüyorum. Tek istediğim takımımın maçı galibiyetle bitirmesi ve puan cetvelindeki yerini en üste çıkarmasıdır. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...