Helikopter şehitlerine son görev, 'Ahmet'im nereye...'

Helikopter şehitlerine son görev, 'Ahmet'im nereye...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çözüm sürecinin ardından şehit vermeyen Türkiye, helikopter kazasında kaybettiğimiz 4 askerimize veda ederken bu acıyı hatırladı.

Ankara'da önceki gün düşen helikopterde şehit olan 4 askerimiz için resmi tören düzenlendi. TBMM Başkanı ile Genelkurmay Başkanının da katıldığı tören ardından cenazeler memleketlerine gönderildi. İç güvenlik harekatlarındaki başarısı sebebiyle komutanlarından 52 defa ödüllendirdiği Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman'ın cenazesi memleketi Kırıkkale'de, Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'ninki Eskişehir'de defnedildi. Eskişehir'deki merasime BBP, AK Parti ve CHP'den çok sayıda isim katıldı. Binbaşı Duman'ın cenazesinde, eşi "Daha 36 yaşındaydın. Yavrum babasız kaldı. Bizi bırakıp nereye gittin" diye feryat etti. Diğer taraftan Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar'ın cenazesi Aydın'a, Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım'ın cenazesi ise Tekirdağ'a gönderildi. Kuşadası'nda yaşayan eczacı anne babanın çocuğu olan Emre Acar'ın Kara Harp Okulu'ndan mezun olduğu belirtildi. Sevdiği öğretmenle 31 Ağustos'ta evlenen genç subay için bugün Söke'de dede evinin önünde tören düzenlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...