Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcan Adın, 'Benim neyim eksik'

Olcan Adın, 'Benim neyim eksik'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'u adeta tek başına sırtlayan milli oyuncu, ücretinde artışa gidilen Onur'u örnek göstererek yönetimden zam talep etti.

Geçtiğimiz günlerde milli kaleci Onur Kıvrak'ın sözleşmesini yenileyip, oyuncunun aldığı ücrete zam yapan TrabzonsporYönetimi'ni bugünlerde başka bir problem bekliyor. Son haftaların formda ismi Olcan Adın, Onur ile kapıyı açan yönetimden aldığı ücretin iyileştirilmesini talep etti. Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Olcan'a teklifler gelebileceği ileri sürülürken, milli oyuncunun bu talebine yönetiminin nasıl bir cevap vereceği merak konusu. Bilindiği gibi 2011-2012 sezonu devre arasında G.Antepspor'dan transfer edilen Olcan için kırmızı-siyahlı kulübe 3 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödenmişti. Futbolcuya 3.5 yıllık sözleşme karşılığında 2011-12 yılı için 375, 2012-13 yılı için 800, bu sezon için 875 bin euro garanti para ve maç başına 10 bin euro verilmişti. Sözleşmesi 2014-15 sezonu sonunda bitecek olan Olcan'a gelecek sezon için ise 950 bin euro garanti, 10 bin euro da maç başı ücret nbsp;verilmesi kararlaştırılmıştı. Trabzonspor'a transferiyle değerini bir anda 4 milyon 500 bin euroya çıkartan Olcan, hem ligde hem Avrupa'da gösterdiği performansla uluslararası transfer piyasasındaki değerini de 6 milyon 200 bin euroya yükseltti.AKÇAY'IN PRENSİ OLDU
Milli oyuncu Olcan Adın, bu sezon Trabzonspor'un bütün maçlarında forma giyerek Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın prenslerinin başında yer aldı. UEFA Avrupa Kupası, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bu sezon 28 maçta forma giyen Olcan, 2 bin 500 dakika sahada kaldı. Söz konusu maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan ve her maçı tamamlayan oyuncu, sol bek olarak başladığı ligde daha sonra ileri uca çekilince toplam 9 gol kaydetti. Olcan, 10 asistle de takımın en çok gol pasını veren oyuncususu durumunda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...