Malouda, 'Yıldız gelmesi için Avrupa şart'

Malouda, 'Yıldız gelmesi için Avrupa şart'

SPOR Haberleri

Malouda, Trabzonspor'un ünlü isimleri transfer edebilmesi için Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde sürekli yer alması gerektiğini söyledi.

Trabzonsporlu Malouda, kulübün alt yapısında yıldızlar çıkarabilecek potansiyele sahip olduğunu söyleyerek , "Yıldız oyuncuların Trabzon'a gelebilmesi için Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmesi şartı var. Eğer Avrupa'da yoksanız yıldız oyuncunun size gelmesi zor" dedi. Gelen oyuncunun takıma katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Malouda, "Dünyada birçok kulüp kendi bünyesinden yıldızlar yetiştiriyor. Trabzon, yıldız futbolcular için yaşanabilecek bir yer. Çünkü burası güvenli bir şehir ve futbolu seviyorlar" diye konuştu. Türk yemeklerini çok sevdiğini de ifade eden Malouda, "Hatta başkan bana imzayı yemekleri tattırarak attırdı. Çok iyi bir balık restoranına götürdü. Balık ızgaraya bayılıyorum" sözlerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...