Emre Aydın 3. albümünü çıkardı, 'Eylül Geldi Sonra'

/ Kaynak: İHA
Emre Aydın 3. albümünü çıkardı, 'Eylül Geldi Sonra'

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Emre Aydın, üçüncü ve son albümü 'Eylül Bitti Sonra' ile sevenlerinin karşısına çıktı.

2006 yılında çıkardığı ilk solo albümü 'Afili Yalnızlık' ile milyonların beğenisini kazanan Emre Aydın, 'Kâğıt Evler'in ardından
üçüncü ve son albümü 'Eylül Geldi Sonra' ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kayıtları İsveç'te yapılan albüm, 10 şarkıdan oluşuyor. Bu şarkıların 8'inin söz ve bestesi genç sanatçıya ait. Albümde ayrıca Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli'nin 'Belalım'ı ile Nazan Öncel'in 'Geceler Kara Tren'i de Emre Aydın yorumuyla yeniden hayat bulmuş.'Eylül Geldi Sonra', Emre Aydın'ın kurduğu 565 Müzik Yapım ve DMC işbirliği ile müzik marketlerdeki yerini alırken, albümün ilk video klibi de 'Eyvah' adlı şarkıya çekildi.Ünlü şarkıcı, son olarak 2012'nin Mart ayında iki şarkıdan oluşan 'Beni Biraz Böyle Hatırla' isimli single'ını yayınlanmış ve listeleri yine alt üst etmişti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...