Fenerbahçe sonunda anlaştı

Fenerbahçe sonunda anlaştı

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli ekip ara transfer bombasını Diego ile patlatacak. İddiaya göre yönetim hem Wolfsburg'la hem de Brezilyalı futbolcuyla her konuda anlaştı.

Fenerbahçe ara transfer için bombayı patlattı. Wolfsburg'tan ara transferde ayrılacak olan Diego Ribas geçtiğimiz günlerde, "Cazip teklifler aldım. Bunların biri de F.Bahçe'den" diyerek sarı-lacivertli ekibin sırrını ortaya serdi. Oysa Ersun Yanal, transfer haberlerinin oyuncuları olumsuz etkileneceğini düşünerek, "Devre arasına kadar saklayalım" demişti. Hatta Yanal, "Transfer, gündemimizde yok" diyerek Karabük karşılaşması öncesinde takıma güvendinin mesajını iletmişti. Ancak gerçek bambaşka. nbsp;
BAVULUNU TOPLAMAYA BAŞLADI
Alex'in forma giydiği dönemlerde bile bir oyun kurucu isteyen Aykut Kocaman'ın başlattığı görüşmelerde sona geldiği, Diego ve Wolfsburg ile her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Diego'nun "Kimseye açıklama yapma" diye uyarılmasına rağmen konuşması F.Bahçe'nin sırrını ortaya döktü. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncuya yapılan uyarılardan sonra, "Southampton devrede. Diego İngiltere'ye gidebilir" haberleri yapıldı. Oysa Diego, Baroni ile görüşerek Fenerbahçe ve Türkiye hakkında bilgi aldı, bavulunu toplamaya başladı.
WOLFSBURG DA BIRAKIYOR
Sezon sonunda Wolfsburg ile sözleşmesi bitecek olan Diego, FIFA kuralları gereği ocak ayında transfer görüşmelerine başlayabilir. Alman ekibi, bedelsiz gidecek ve şu andaki değeri 14 milyon euro olarak gösterilen Brezilyalı oyuncuyu ara transferde satarak para kazanmak istiyor. Diego'nun F.Bahçe'ye maliyetinin 7-8 milyon euro'yu geçmeyeceği konuşuluyor.


Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...