Real Madrid'e Sergio Ramos müjdesi

Real Madrid'e Sergio Ramos müjdesi

SPOR Haberleri

Real Madrid'e Sergio Ramos'tan sevindirici haber geldi. Osasuna maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Ramos'un bir sarı kartı geri alındı.

Real Madrid yönetimi, Osasuna maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Sergio Ramos'un cezasının kaldırılması için federasyona başvuruda bulunmuştu. Realli yöneticiler, Ramos'un ilk sarı kartı gördüğü pozisyonda faul dahi yapmadığı tezi üzerinde duruyordu.Görüntüleri inceleyen federasyon yetkilileri Real Madrid'in itirazını haklı buldu. Böylece bir sarı kartı geri alınan Ramos'un hafta sonundaki zorlu Valencia maçında oynamasının yolu açıldı.Federasyondan gelen haber, teknik direktör Carlo Ancelotti'ye de derin bir nefes aldırdı. Valencia karşısında cezalı Pepe ve sakat Varane'dan yararlanamayacak Ancelotti, savunmasında büyük bir kriz yaşıyordu.Federasyonun kararıyla Ramos'un Real Madrid formasıyla gördüğü kırmızı kart sayısı da 17'e indi. Başarılı savunma oyuncusu 1 kez daha oyun dışında kalması halinde Real Madrid tarihinin en çok kırmızı kart gören futbolcusu olacak.(ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...