THY'de grev sona erdi, geri dönüşler başlıyor

THY'de grev sona erdi, geri dönüşler başlıyor

GÜNDEM Haberleri

İş Sendikası arasında atılan imzalarla grev bitti. İki kurum arasında 24. Toplu İş Sözleşmesi tatlıya bağlanırken, 305 işçinin de geri alınacağı öğrenildi.

Uzun bir süredir grevde bulunan Hava-İş Sendikası üyeleri ile THY arasındaki anlaşmazlık giderilerek THY Müdürlüğü binasında tatlıya bağlandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen sözleşmenin imzalanmasına THY ve sendika yetkilileri katıldı. Sözleşmeyle çalışanların sosyal haklarında ve idari maddelerde de çeşitli iyileştirmeler sağlandığı öğrenildi. Ali Kemal Tatlıbal, imzaların atıldığını, her şeyin hayırlarına olduğunu belirtti. Tatlıbal, "Açıklamayı sonra yapacağız. Hepsini anlatacağız. Hayrımıza oldu. Herkesi işe aldık. 305'ide alacağız. Sıkıntı yok. Komisyon kuruluyor. Pazartesi başlıyor" diye konuştu. Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında atılan imzalarla grev sona erdi. İki kurum arasında 24. Toplu İş Sözleşmesi tatlıya bağlanırken, 305 işçinin de geri alınacağı öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...