Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan, İstanbul'a geldi

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan, İstanbul'a geldi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'taki çalışmalarının ardından İstanbul'a geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'ta Başbakan yardımcıları Beşir Atalay ve Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştü. Aksaray Valisi Selami Altınok da Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi. nbsp;Başbakan Erdoğan konuttaki çalışmalarının ardından özel uçak ANA ile saat 17.40'ta İstanbul'a gitti. Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay ve diğer yetkliler uğurladı. Erdoğan'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer yetkililer karşıladı. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da aynı uçakla İstanbul'a geldi.
Aksaray Valisi de İstanbul'da
Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atanacağı ileri sürülen Aksaray Valisi Selami Altınok'un, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la aynı uçakla Ankara'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...