Goran Bregoviç, Romanlar için çaldı

Goran Bregoviç, Romanlar için çaldı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Balkan müziğinin ünlü isimlerinden Goran Bregoviç, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Roman vatandaşlar için sahne aldı.

Gorica-Goran Bregoviç Vakfı'nın tanıtımı için Zetra Spor Salonu'nda düzenlenen ''Sa So Mange-Bağış Gecesi'' adlı konserden elde edilen gelir, müzik eğitimi almak isteyen Roman vatandaşlar için harcanacak. Bregoviç, konserden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Gorica-Goran Bregoviç Vakfı'nın yetenekli Romanların müzik eğitimine yardımcı olmayı amaçladığını belirterek, Romanların ilgiyi ve eğitim almayı hak ettiklerini söyledi. Saraybosnalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Bregoviç'in yanı sıra Balkan ülkelerinin ünlü müzisyenlerinden Branko Curiç, Gibonni, Severina, Haris Cinoviç, Tonçi, Petar Graşo, Yelena Rozga, Saşa Loşiç, Dragana Mirkoviç, Yelena Karleuşa, Lepa Brena ve Miligram da sahne aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...