Süleyman Soylu, 'Bir şey varsa üzerine gidilmeli'

Süleyman Soylu, 'Bir şey varsa üzerine gidilmeli'

GÜNDEM Haberleri

Süleyman Soylu, 'Herkes kendine çeki düzen versin. Operasyonlarda akrabam da gözaltında. Eğer en ufak bir şey varsa üzeri örtülmemelidir' dedi.

Malta Köşkü'nde düzenlenen bir calıştaya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, üç ayaklı operasyona ilişkin soruları cevapladı. "Bu devlette çift başlılık olmaz" diyen Soylu, "İnsanların çocuklarının özel hayatları internette paylaşılıyor. Herkes kendine çeki düzen versin. Yolsuzluğun üzerine hep beraber gidelim. Ama bunu kin kampanyasına döndürmemek lazım. Hiçbir şeyin üstü örtülmez" şeklinde konuştu. Operasyonlarda gözaltına alınan Sadık Soylu'nun akrabası olduğunu belirten Soylu, "Yaklaşık 19 yıldır birbirine benzer görevlerin içinde. Eğer en ufak bir şey varsa bunun üzerine gidilmelidir. Bu ülke bizden daha kıymetlidir. Siyaset kendisine dikkat etmelidir. Hepimizin yakınları var" ifadelerini kullandı. nbsp;İSTANBUL İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...