Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini, Trabzonspor maçıyla ideal 11'ine dönüyor

Mancini, Trabzonspor maçıyla ideal 11'ine dönüyor

SPOR Haberleri

Kupa'da tur atlayan ligde ise Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde kalan Galatasaray'da Mancini, Trabzonspor maçıyla ideal 11'ine dönme planı yapıyor.

Balıkesirspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Trabzonspor maçıyla ideal 11'ine dönmenin planlarını yapıyor. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 3-5-2 sistemine dönen İtalyan çalıştırıcı, Gençlerbirliği mücadelesinin ilk yarısında bu oyun şablonundan vazgeçmişti. Antrenmanlarda 3'lü savunma hattını deneyen Mancini'nin Trabzonspor karşısına da bu taktik anlayış ile çıkması bekleniyor. Defansı Chedjou, Semih ve Gökhan Zan'dan oluşturması muhtemel olan tecrübeli teknik adamı, kanat oyuncuları düşündürüyor. Hakan Balta'nın Gençlerbirliği maçında istenilen performansı gösterememesi Mancini'nin kafasındaki en büyük soru işareti... Yabancı kuralından dolayı Eboue ya da Riera'dan vazgeçmek zorunda kalacak İtalyan teknik adam, son kararını maçtan bir gün önce verecek.
RIERA MI, EBOUE Mİ?
Riera'nın Balıkesirspor karşısında attığı golle morallenmesi, Eboue'nin de özellikle Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki düşük performansı, İtalyan çalıştırıcının tercihini Riera'dan yana kullanmasına yol açabilir. Orta saha kurgusunda Melo, Selçuk ve Sneijder'den vazgeçmeyecek olan Mancini, hücum gücünü ise Burak ve Drogba'dan oluşturacak. Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisine düşen sarı kırmızılılar, Trabzonspor mücadelesini kesinlikle kazanmak zorunda... Oyuncularına özellikle takım defansı ile ilgili uyarılar yapan Mancini, bordo mavili ekibin kontrataklarına dikkat çekti ve nbsp; boş alan bırakılmamasını istedi. Sarı kırmızılı ekipte Hamit Altıntop dışında eksik bulunmazken, oyuncuların antrenmanlarda moralli olması teknik heyeti memnun ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...