Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl İtalya'da böyle yakalandı

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl İtalya'da böyle yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Manken Ebru Şallı ile müzisyen Sinan Akçıl'ın 3 aydır gizli saklı yaşadığı aşk sonunda belgelendi. Çift, ilk kez İtalya'da görüntülendi.

Harun Tan'la 11 yıllık evliliğini geçen yaz bitiren manken Ebru Şallı, boşanma sonrası müzisyen Sinan Akçıl 'la birlikte olmaya başladı. İlişkilerini gözlerden uzak sürdüren iki sevgili, tatil için gittikleri İtalya'da ilk kez görüntülendi. Çift, Milano'da bir Türk turistin objektifine takıldı. 2 hafta önce cep telefonuyla çekilen fotoğraflarda Şallı ile Akçıl'ın Armani Kafe'de baş başa yemek yediği görüldü. Milano sokaklarında kol kola yürüyerek adeta özgürlüğün tadını çıkaran iki sevgili geceyi de Armani Otel'de geçirdi. Sinan Akçıl'ın 'Tanıdığım en kutsal kadın' sözlerine Ebru Şallı 'Sinan çok dahi bir erkek' diyerek karşılık vermişti. Çift, sık sık yurt dışında buluştukları iddialarını kesin bir dille yalanlıyordu.
Milano'da öğle yemeği
Ebru Şallı ile Sinan Akçıl, Milano'da Armani Kafe'de öğle yemeği yedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...