Serdar Aziz'den Galatasaray açıklaması, 'Kimseyle görüşmedim'

Serdar Aziz'den Galatasaray açıklaması, 'Kimseyle görüşmedim'

SPOR Haberleri

Bursaspor'un defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray'a transferi ile ilgili, 'Kimse ile bir görüşmem olmadı. Benim işim futbol oynamak" dedi.

Bursaspor 'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, İnegölspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getiren Aziz, "Bildiğiniz gibi İnegölspor, iki tane süper lig takımını eledi. O açıdan bizim maça çıkarken, öz güvenleri yerindeydi. Özellikle ilk yarı golü bulamadık. İnegölspor'da iyi kapandı. Fakat ikinci yarı maçın çözüleceği belliydi. Murat'ın şanslı bir golü vardı. Zaten ondan sonrası da geldi. Enes'i de tebrik ediyorum. İnşallah gollerinin devamı gelir. Taraftarımıza da ayrı bir parantez açmamız lazım. Bugün bizi yine yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyoruz. Bizim hedeflerimizden bir tanesi de tabi ki kupada final oynamak ve kaldırmak" açıklamasını yaptı.
"KİMSEYLE BİR GÖRÜŞMEM OLMADI"
Adının Galatasaray ile anılması üzerine Serdar, "Şuana kadar hiç kimseyle görüşmem olmadı. Bizim yönetimimizle de her hangi bir görüşmem olmadı. Benimle alakalı bir sıkıntı yok. Ama diğer durumlarla çok fazla ilgilenmiyorum. Benim işim futbol oynamak. Sahaya çıkıyorum ve Bursaspor için elimden gelenin her şeyini yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da şans gelirse böyle olacak. Ama dış etkenler beni çok fazla etkilemiyor. O benim işim değil" diye konuştu.
"MENAJERİME TEKLİF GELSE BİLE BANA ANLATMAZ"
Menajeri ile ilgili sorulan soruya Aziz, "Menajerim çok iyi ve profesyonel biri. Ona teklif gelse de kafam karışacağı için bana anlatmaz. O yönden iyi bir menajer ile çalıştığım için şanslıyım. Geleceğim hakkında bir çok planlama yapılıyor" şeklinde cevapladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...