Mesut Özil Superman oldu

/ Kaynak: İHA
Mesut Özil Superman oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Arsenalli futbolcular, yılbaşı kutlamasında fantastik film kahramanlarının kıyafetlerini giydiler. Partide, Mesut Özil Superman oldu.

Arsenalli futbolcular, yeni yıla günler kala kulübün yılbaşı partisinde bir araya geldiler. Topçular takımının yıldız futbolcuları, birbirinden farklı fantastik kahramanların kostümleriyle katıldıkları partide, Mesut Özil Superman oldu. nbsp; Yılbaşı partisinde Arsenalli futbolculardan en çok dikkat çeken isim, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil idi. Superman kostümüyle partiye katılan Özil'e, bir diğer fantastik kahraman Hulk'un kostümünü giyen Alman Lucas Podolski eşlik etti. Gecede, Arsenal'in yıldız oyuncusu Bacary Sagna'nın gerilla askeri kostümüyle, Superman olan Mesut Özil ve Hulk kostümü giyen Podolski'nin birlikte çekindikleri fotoğraf geceye damga vurdu. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...