Apple'ın silindiri satışa çıktı, yeni Mac Pro ne kadar

Apple'ın silindiri satışa çıktı, yeni Mac Pro ne kadar

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın profesyonellere özel geliştirdiği yeni nesil Mac Pro bilgisayarlar satışa çıktı.

Apple 'ın profesyonellere özel geliştirdiği yeni nesil Mac Pro bilgisayarlar satışa çıktı. Silindir şeklinde olan bilgisayar dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de satışa çıktı. Yaklaşık 8 bin liradan başlayan yeni nesil Mac Pro, tasarımıyla olduğu kadar özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bilgisayarın en düşük modelinde dört çekirdek 3.7 GHz Intel Xeon E5 işlemci, 12 GB 1866 MHz DDR3 ram, 2 GB GDDR5 ekran kartı ve 256 GB flash depolama alanı özellikleri bulunuyor. 6 çekirdekli model ise üst seviye modelin Türkiye satış fiyatı ise 11 bin liradan başlıyor.
OCAKTA TESLİM
Türkiye'deki internet mağazasını açan Apple Mac Pro 'yu dünya ile aynı zamanda satışa sunması dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Bu sayede Türkiye'deki kullanıcılar, satın alacakları bilgisayarların özelliklerini kişiselleştirerek, amaçlarına uygun yapabiliyor. Örneğin; daha fazla işlemciye ihtiyaç duyanlar, 6 çekirdekli işlemci veya 64 GB'lık ram ile satın alabiliyor. Kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı ile sunulan yeni nesil Apple bilgisayarın teslim tarihi ise ocak ayı olarak görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...