Meclis'te yumruklu kavga son anda önlendi

Meclis'te yumruklu kavga son anda önlendi

SPOR Haberleri

Bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Genel Kurulu'nda BDP Van Milletvekili Özdal Üçer ile AK Parti Milletvekili Recep Akdağ arasında tartışma yaşandı.

TBMM Genel Kurulu, bütçe görüşmeleri nin son gününde Başkan Cemil Çiçek'in başkanlığında toplandı. BDP Van Milletvekili Özdal Üçer ile AK Parti Milletvekili Recep Akdağ arasında tartışma yaşandı. Van'da bir doktorun tokatlanması olayına karışan Özdal Üçer ile o dönemde Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ arasında başlayan olaya ilişkin tartışma bir anda alevlendi. Tartışma sırasında Özdal Üçer, Recep Akdağ'a yumruk atmaya çalıştı. Ancak Üçer'in salladığı yumruk, araya giren BDP ve CHP'li milletvekilleri tarafından engellendi. HDP Millevtekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Levent Tüzel, Özdal Üçer'i sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada kürsüde konuşma yapan BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani, tartışmayı izlemek için konuşmasına ara verdi. Oturumu yöneten Meclis Başkanı Cemil Çiçek ise zor bir dönemden geçildiğini belirterek, milletvekillerinin daha dikkatli olmasını istedi. Çiçek, milletvekillerinden yerlerine oturmaya davet etti. Konuyla ilgili Meclis Kulisi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan BDP Milletvekili Üçer, "Benimle ilgili çarpıtılmış bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Yanımdan geçerken tahrik edici bir tutumla geçti, ben de ona eşime, kızıma ve bana yaptığının ahını bulacağını söyledim" dedi. nbsp;Üçer'in kendisin tehdit ettiğini söyleyen AK Parti'li Recep Akdağ ise gazetecilerin "Dava açacak mısınız?" sorusuna ise "Yok, ruh haline veriyorum" dedi.
Meclis'te yumruklu kavga son anda önlendiMeclis'te yumruklu kavga son anda önlendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...