Alaattin Çakıcı tanık olarak ifade verdi

Alaattin Çakıcı tanık olarak ifade verdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Alaattin Çakıcı, Selçuk Öztürk hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan açılan davayla ilgili tanık olarak ifade verdi.

İzmir F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'ya silahlı saldırı düzenlenmesini azmettirdiği iddiasıyla Adana'ya nakledilen Alaattin Çakıcı, aynı cezaevinin eski müdür yardımcısı 41 yaşındaki Zülfikar Demircan ile infaz koruma memuru 46 yaşındaki Selçuk Öztürk hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan açılan davayla ilgili tanık olarak ifade verdi. 28 Mayıs 2013'de, Adana F Tipi Cezaevi'ne nakledilen Alaattin Çakıcı, saat 14.30'da, cezaevi nakil aracıyla Adana Adliye Sarayı'na getirildi. Çakıcı'yı taşıyan araca 5 akrep denilen zırhlı aracın yanı sıra bir minibüs dolusu özel harekat polisi de eşlik etti. Adliye binasına mahkumlara ait girişten alınan Çakıcı'nın gelişi ve gidişi sırasında ise jandarma yoğun güvenlik önlemi aldı ve gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. nbsp;4'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ifadeye, duruşma salonu dar olduğu için avukatların dışında kimse alınmadı. Adliyede yaklaşık bir saat kalan Çakıcı, 3 sayfa ifade verdi. Çakıcı, ifadesinin ardından geniş güvenlik önlemi altında tekrar cezaevine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...