Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıza Çalımbay, 'Son paslarda başarılı değildik'

Rıza Çalımbay, 'Son paslarda başarılı değildik'

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, son pasları iyi yapamayınca kazanamadıklarını ama takımın mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, uzun süreden beri alamadıkları galibiyeti aradıklarını belirtti. İyi mücadele ettiklerini ve pozisyonlara girdiklerini belirten Çalımbay, "Galibiyeti düşünerek oynadık. Son pozisyonlarda iyi olsaydık kazanabilirdik. Rakip çok iyi ekip. Bulunduğu yeri hak ediyor. Defansımızı bugün ilk kez dört dörtlük yaptık. Orta saha ve forvet iyi işler çıkardı. Sadece son paslar istediğimiz gibi değildi. Gönül isterdi ki; üç puan alalım. Son pasları iyi yapamayınca kazanamadık ama takımın mücadelesinden her şeye rağmen memnunum" dedi. Aleyhlerinde son iki haftadır yanlış penaltı kararları verildiğini savunan Çalımbay, şöyle devam etti: "Sivasspor deplasmanında verilen, bu maçta rakibin kazandığı ve kaçan penaltı da penaltı değildi. Dördüncü hakemler konuşturulmuyor. Kenardaki arkadaşlarımız iyi kullanılsa penaltılar aleyhimize verilmezdi. Hakemlerin altıya çıkarılması iyi ama hatalar var. Artık kalan son maçı düşünüyoruz. Elazığspor maçını kazanarak lig arasında gerekli takviyeleri yapma gayretinde olacağız." Çalımbay, Tevfik'in penaltı kaçırmasına rağmen iyi kullandığını, takımın yüreği ile oynayan en önemli oyuncularının başında geldiğini sözlerine ekledi. Viera, ligin en formda takımına karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Rakibimiz bulunduğu yeri hak ediyor. İyi bir takıma karşı alınan bir puan iyi. Rakibe karşı iyi defans yaptık. Umarım aynı sistemi bir sonraki maça taşırız" şeklinde konuştu. Sercan Kaya ise haftalardır kazanamamanın baskısını taşıdıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Son antrenmanda haftalardır oyun planını üzerine kurduğumuz Kweuke sakatlandı. Değişiklik yapmak zorunda kaldık. Her şeye rağmen iyi oynadık. Penaltıyı değerlendiremedik. Bir puan da iyi. Elazığspor maçını düşünmek zorundayız. Devre arası en çok bize yarayacak. Bana yapılan penaltı pozisyonunda kırmızı kart verilmeliydi. Aleyhimize çok kolay penaltı veriliyor. Bunları bahane edemeyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...