Galatasaray'dan Tarık Çamdal bombası

Galatasaray'dan Tarık Çamdal bombası

SPOR Haberleri

Son günlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki Eskişehirsporlu Tarık Çamdal konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Son günlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki Eskişehirsporlu Tarık Çamdal konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sporx'in haberine göre; Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinde olduğu Tarık Çamdal ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı ve transfer sürecinin büyük bir ölçüde tamamlandığı öğrenildi. Eskişehirspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten ve kulübü ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan Tarık Çamdal için Perşembe günü İstanbul'a bir sefer düzenlendi. Tarık Çamdal'ın Almanya'da bulunan menajerleri, Perşembe sabahı İstanbul'a gelerek Galatasaray Yönetimi'nin görevlendirdiği yetkililer ile bir araya geldi. Galatasaray ile her konuda prensip anlaşmasına varan Tarık Çamdal'ın menajerlerinin, sarı-kırmızılı yönetimin 3+1 yıllık teklifine 'evet' dediler.
OCAK'TA KADROYA KATILACAK nbsp;
Tarık Çamdal'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bu transfer karşılığında Eskişehirspor'a belirli bir rakam teklif edecek ve bu teklifin kabul görmesi durumunda genç futbolcu Ocak ayından itibaren sarı-kırmızılı formayı giyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...