Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da operasyon, Tarık tamam, Serdar sırada

Galatasaray'da operasyon, Tarık tamam, Serdar sırada

SPOR Haberleri

Gremio'dan Alex'in transferini bitiren Galatasaray yönetimi, Tarık Çamdal'a ön protokol imzalattı. Bursaspor ile Serdar Aziz için pazarlıklara başladı.

Teknik Direktör Roberto Mancini'nin raporu doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi ara transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-kırmızılılar 21 yaşındaki Brezilyalı sol bek ile anlaştıktan sonra dün de kulübü Gremio ile yaptığı bonservis pazarlıkları sonrasında 6 milyon euroya işi bitirdi. Brezilyalı oyuncu resmi twitter hesabında "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde tweet attı. Alex'in transferini sonlandıran Galatasaray yönetimi hemen rotasını yerli oyunculara çevirdi.
Tarık tamam, Serdar sırada
Yönetim sezon sonunda sözlemesi sona eren Eskişehirspor'un sağ ve sol kanatta forma giyebilen Tarık Çamdal'a 3+1 yıllık ön protokol imzalattı. Bu gelişmeyi öğrenen Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, genç oyuncuya "Kulübe para kazandırmadan gidersen hakkımı helal etmem" diyerek Tarık'ın devre arasında G.Saray'a bonservis ücretiyle gitmesine izin verdi. Yönetimin Tarık'ı hemen kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde Eskişehirspor'a teklif götüreceği öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların son atağı ise Bursasporlu stoper Serdar Aziz için oldu. Dün Bursa'ya giden ve Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, yeşil-beyazlı yöneticilerle görüştü. Tulun, Serdar Aziz'i resmen isterken, Bursaspor bu oyuncuya karşılık Ceyhun artı 3 milyon euro talep etti. Mancini'nin Ceyhun'u bırakmak istemediği, Galatasaray'ın Serdar Aziz'e karşılık Dany, Amrabat, Engin ve Yekta'dan birini sunduğu öğrenildi. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...