Anadolu Efes'ten o haberlere tepki

/ Kaynak: AA
Anadolu Efes'ten o haberlere tepki

SPOR Haberleri  / AA

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, antrenör Oktay Mahmuti'nin açıklamaları hakkında bildiri yayınladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Oktay Mahmuti'nin bir ay önce İspanya'da oynanan Real Madrid karşılaşması sonrası yaptığı açıklamaların, İstanbul'da yapılan ikinci karşılaşma sonrasındaki haberde yer alması çok şaşırtıcı ve anlamsızdır" denildi. nbsp;Medyada yer alan bir haber üzerine yapılan açıklamada, başantrenör Mahmuti'nin, lacivert-beyazlı takımın oyuncusu Birkan Batuk için söylediklerinin de çarpıtıldığı savunularak, şu ifadelere yer verildi:
"Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti'nin bir ay önce İspanya'da oynanan Real Madrid karşılaşması sonrası yaptığı açıklamaların, İstanbul'da yapılan ikinci karşılaşma sonrasındaki haberde yer alması çok şaşırtıcı ve anlamsızdır. Oktay Mahmuti'nin, takımın oyuncusu Birkan Batuk için söylediklerinin son derece çarpıtılmış olduğu kayıtlarda çok net ve açık bir şekilde görülebilir. Ayrıca bu sezon başında lacivert beyazlı ekibe katıldığı ifade edilen Birkan Batuk, iki sezondur Anadolu Efes'te forma giymektedir."
Kulüp açıklamasında yer verilen Mahmuti'nin ifadeleri ise şöyle:
"Talihsiz ve gerçeği yansıtmayan bir yazı. Yazıda belirtilenin tam tersi bir şekilde, sakatlıkları devam eden Cedi ve Kostas'ın yokluğunda Birkan'a, rotasyon eksikliğinden ve sakatlığından dolayı üç haftaya yaklaşan bir süre oynamamış olmasına rağmen ve ayrıca oynaması riskli olmasına karşın süre vermek durumunda kaldım. Onu eleştirmek bir yana, özverisini ön plana çıkardım. Zaten bu durum kayıtlarda da görülecektir. Hiçbir oyuncuyla ilgili böyle konuşmam. Birkan için de böyle konuşmama neden yok."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...