Mancini, Inter'in 10 numarasına gözünü dikti

Mancini, Inter'in 10 numarasına gözünü dikti

SPOR Haberleri

Devre arasında kadrosuna önemli yıldızları katmak isteyen Galatasaray, Inter'in genç yıldızı Kovacic'i takibe aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için bir iddia da İtalya'dan geldi. İngiliz ve İtalyan basınının haberine göre sarı kırmızılı takım, Inter'in 19 yaşındaki 10 numarası Kovacic için Manchester City ve Shakthar Donetsk ile yarışıyor. Mediaset'in haberine göre Galatasaray, Inter'e bu sezon başında Dinamo Zagreb'den gelen mateo Kovacic'i transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın transfer yarışındaki rakipleri ise oldukça zorlu. Sarı kırmızılı takım manchester City ve Shakthar Donetsk ile hızlı bir yarışa girecek. Şu anda Transfermarkt değerlerine göre bonservis bedeli 15 milyon Euro olan Kovacic için İngiliz ekibi Manchester City'nin 25 milyon Euro önerdiği konuşuluyor. Galatasaray'ın da Mancini'nin istediği doğrultusunda Kovacic'i izlemeye aldığı transferi için de girişimlerde bulunduğu İtalyan ve İngiliz basınında yer aldı. Inter'in Kovacic'i satmayı düşünmediği ancak gelecek astronomik tekliflere de kapısının açık olduğu da ifade edildi.
Geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor nbsp;
İtalyan ekibi ile bu sezon 15 maça çıkan 19 yaşındaki yıldız futbolcu, ülkede en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Hırvatistan Milli Takımı formasını ilk kez geçtiğimiz ay İzlanda karşısında giyen Kovacic, yaptığı asistle maçın kazanılmasında önemli bir rol oynadı. Teknik direktör Niko Kovac tarafından böylesine kritik bir play-off karşılaşmasına davet edilen Kovacic, maç içinde ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu da gösterdi. Sezon başında Inter'e 11 milyon Euro karşılığında transfer olan Kovacic, geleceğin yıldızı olarak tanımlanıyor.


Kovacic kimdir? nbsp;
Mateo Kovacic
Yaş: 19
Kulübü: Inter
Forma numarası: 10
Oynadığı takımlar: Lask Linz, Dinamo Zagreb,Inter
Mevki: Orta sahanın ortası
Performans: Bu sezon 20 maç 3 asist


(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...