Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman polis şizofren Türk gencini öldürdü

Alman polis şizofren Türk gencini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Almanya'nın Holzminden şehrinde özel harekat timinin açtığı ateş sonucunda 29 yaşındaki şizofreni hastası Emrah Kara hayatını kaybetti.

Zaman zaman agresif davranışları olan şizofren hastası Kara'nın çaresiz kalan ailesi, uzman doktorunu arayıp yardım talebinde bulundu. Hastanın odasında, bıçak ve çekiç gibi tehlikeli olabilecek aletler bulunduğunu uzman doktora söyleyen Kara'nın ailesi, uzman doktorun hasta ile ancak polis ekibinin kontrolü altında görüşebileceğini söyledi. nbsp;Polis, ekibin yoğun bir uğraş sarf etmesine rağmen Kara'nın doktora tedavi olmak istemediğini ve tehlikeli aletleri vermeye ikna olmadığını açıkladı. Kara'nın bıçak kullanmasından dolayı doktor ve polis ekibinin hayatlarını tehlikeye atmama isteği sonucunda özel hareket timi çağrıldı. Özel timin 3-4 kere Emrah Kara üzerinde elektroşok kullanması sonuç vermedi. Özel harekat timi Kara'ya iki el ateş ederek etkisiz hale getirdi. Kara'nın polis köpeğine bıçakla saldırıp, köpeği ağır yaraladığı bildirildi. Kara'nın ailesi, doktordan yardım istediklerini ama sonuç olarak Emrah'ı kaybettiklerini, büyük şok ve üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...