Fuat Çapa devri bitti, işte sebebi

Fuat Çapa devri bitti, işte sebebi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar ve Türkiye Kupası'ndan elenmenin ardından teknik direktör Fuat Çapa ile tamamen bitirdi

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk yaptığı açıklamada, "Hocamızla oturup konuştuk ve karşılıklı olarak yollarımızı ayırma konusunda anlaşmaya vardık. Takımımızın başına kimin geçeceğine ise henüz karar vermedik. İlerleyen günlerde yeni bir hocayla anlaşacağız ve yolumuza devam edeceğiz" dedi. nbsp;Savruk, Kayseri Erciyesspor'un internet sitesinde yaptığı duyuruda ise, "Bilindiği üzere Kayseri Erciyesspor Kulübü olarak, Spor Toto Süper Lig'e çıktığımız 2013/2014 sezonun başında teknik direktörlük görevine değerli hocamız Fuat Çapa ve ekibini getirmiştik. Bugün itibari ile değerli hocamız ve ekibi ile yapmış olduğumuz toplantı neticesinde karşılıklı olarak sözleşmelerimizi feshetmiş bulunmaktayız. Kendilerine bundan sonraki görevlerinde ve hayatlarında başarılar dileriz. Kayseri Erciyespor'a yapmış oldukları hizmetlerden ötürü de teşekkür ediyoruz. Takıma kimin teknik direktör olacağı konusunda başkanımız ve yönetim Kurulu olarak çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Takıma yarayacağını düşündüğümüz birkaç isimden biri ile takımımızı Bursaspor maçına çıkarmayı planlıyoruz. Bu konuda siz değerli basınımıza ilerleyen zamanlarda ayrıca bilgi verilecektir" ifadelerinde bulundu. nbsp;Savruk, takımdan ayrılan teknik direktör Fuat Çapa'nın oğlu Ferhat Çapa'nın takımın bir oyuncusu olduğunu ve onunla ilgili kararı ise yeni gelecek teknik direktörün vereceğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...