Başbakan Erdoğan, 'İninize gireceğiz, didik didik edeceğiz'

Başbakan Erdoğan, 'İninize gireceğiz, didik didik edeceğiz'

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da halka seslendi.

'Bu muhalefet falan, bunlar anlamaz belediye başkanlığından. Bu kardeşiniz belediyecilikten geldi. Artık belde belediyesi, köy yok. Köyler mahalle olacak, hizmet farklı gidecek. Artık fosseptiklerle uğraşmayacağız. Bir taraftan kazanıyoruz, bir taraftan hizmet ediyoruz halkımızaDevlet nasıl yönetilir onu ortaya koyduk. 11 yıldır hizmetkarınız olduk. Her gece başımızı yastığımıza koyduğumuzda şunu düşündük arkadaşlarımla. Bugün Allah için ne yaptın, bugün halkın için ne yaptın. Ülkemiz için çırpındık. Bu zengin, bu fakir demedik. Yaradılanı yaradandan ötürü severiz dedik, insandır dedik. Biz çok tuzakları boşa çıkardık, tehlikelere göğüs gerdik. Sizin emanetinizi vermedik, yere düşürmedik. Yeter dedik, artık yeter dedik. Ahh güzel ülkem, Türkiyem yıllarca bu milleti insan yerine koymadılar.
"DAHA ÖNCEKİ DURUM ANORMALDİ"
"Köylü" dediler, aşağıladılar, "baş örtülü" dediler, "Yazıyor" dediler cezalandırdılar. nbsp;Siz her zaman cevabınızı sandıkta verdiniz. . Bakınız açık söylüyorum. Bunların derdi bizimle değil, bunların derdi milletle. Biz vekiliz bunların derdi asille yani milletle. 94'te İstanbul'un belediye başkanı seçildim. nbsp;Yazmadıklarını bırakmadılar, atmadıkları çamur kalmadı. Bir kız trenden düştü Pendik'te. nbsp;Ne dediler, "kızı attılar trenden^" dediler. Otobüsleri ayıracaklar dediler. Kızlarımızı üniversite kapılarında ağlattılarHep "sabır" dedik "sabır" dedik.Ne oldu bölündük mü parçalandık mı. Başı açık da kapalı yavrum da beraber okuyorlar ne oldu? Normalleşme şu andaki durumdur. Daha önceki durum anormaldi. Anormal durumları normale çevirdik biz. Onlar bu tür şeylere adım atmadılar. Acele etmeden bugünlere geldik. Bunların hepsinin bilinci içerisindeyiz.
"BU OPERASYON MİLLETE KARŞIDIR"
Ülkemizi o arzu edilen yere doğru götürüyoruz. İşte şimdi bir yolsuzluk çıkardılar. nbsp;Bir kere bu hükümete yönelik operasyon öyle düşündüler ama bu operasyon millete karşı operasyondur. Bütçe bitirdik. Muhalefet bütçeye 117 oyla ret verdi. 318 oyla sahip çıktıŞimdi soruyorum ben Başbakan'ım, orada yokum diye eleştirdiler. Ben başbakanım benim işim çok orada vekilim var. nbsp;CHP'nin Genel Müdürü sen neredeydin senin ne işin vardı?. Sahaya sürecek adamı yok adamı. İktidar bütün takımıyla oradaydı. Bütçe ciddi iştir, ülke yönetiyoruz bakkal dükkanı değil. nbsp;5 tane koyun verin ellerine kaybedip gelirler.
DERİN OPERASYON
Son dönemlerde oynanan kirli oyuna dikkat çekmek istiyorum.Oyun içinde oyun var. Kan tüccarları, rantiye tüccarları çıldırıyor, kuduruyor çünkü bir yıldır şehit cenazesi gelmiyor, kan dökülmüyor. Bundan beslenenler, rantını kaybedenler işte bu tuzaklarla çözüm sürecini sabote etmek istiyorlar.Biz çözüm süreciyle tezgahları bozduk ama şimdi kirli tezgahlarla yeniden bozmaya çalışıyorlar.Kirli ittifak kuruyorlar. CHP, MHP ve TÜSİAD.CHP ve MHP'yi biliyoruz da TÜSİAD yine bir heyecanlandı, ortaya çıkmaya başladı. Dürüst çalışmazsa sermaye karşısında bizi bulur.
"ŞİMDİ YOLSUZLUK SAKIZI"
Attıkları iftiralara sığınacaklar güya. 11 yıl önce göreve geldik. Milli geliri artırdık üçe katladık. Ödedik, ödedik, ödedik IMF'yi sıfırladık. Alan el ver elden üstündür. nbsp;Siz borçlandınız biz ödedik. İnsan bir iktidarı eleştirirken işi iyi bilmesi lazım. Yeni bir sakız çıktı şimdi yolsuzluk sakızı. nbsp;Bu sakız onların damağına yakışır, hem yakışır hem yapışır.
30 MART'TA SANDIĞA GÖMÜLECEKLER
Dikkat edin Ordu'da tek bir miting yapmıyoruz. Ordu, Fatsa, Ünye mitingleri yapıyoruz. Benim milletim bir gerçeği görüyor. Bu iktidara bu tuzak haksızlıktır. Bu tuzakta boğulacaksınız. 30 Mart'ta sandığa gömüleceksiniz. Oyun içinde oyun var. 30 yılda sadece teröre 40 bin insanımız verdik şehit verdik. Çözüm süreciyle terörü bitirdiğimiz anda düşmanlar, kan tüccarları bundan mahrum kalacaklar terörün bitmesini istemiyorlar. 1 yıldır analar ağlamıyor. Terörden beslenenler büyük rahatsızlık duyuyorlar. Biz çözüm süreciyle çok kirli bir tezgahı bozduk. Şimdi yeniden baltalamaya çalışıyorlar
HALK BANK ZARARDAYDI, KARA GEÇİRDİK
Biz göreve geldiğimizde Halk Bank zarardaydı, aldık kara geçirdik. En saygın bankalardan biri haline geldi. Kendi pastalarına devletin bankasını alet etmek istemediler. Rantlarını kaybettikleri için Türkiye'ye böyle çirkin komple kuruyorlar Türkiye'deki maşalar tarafından. Ortada çok büyük ihanet var. Bu ihanetin hesabını yargı yoluyla soracağız. Bu ajanlığın hesabını sandıklar, yargıyla soracağız. Hiçbir güç dışarıdan benim ülkemde ameliyat yapamaz. Geçti o günler artık.
AHLAKSIZ FİLMDEN ALINTILAR
Çok değerli bir şahsiyet için,genel başkan yardımcım için nbsp;ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Hem dindarım diyeceksin hem de gözünü kırpmadan masum insanlar iftira atacaksın. Yazıklar olsun!Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz.
PARALEL DEVLET TUZAĞINI BOZACAĞIZ
Bu kirli ittifak paralel devlet kurma hevesinde. Bir sürü yere yerleşmiş olabilir ama İninize gireceğiz, didik edeceğiz sizinle mücadele edeceğiz. Çetelerle nasıl mücadele ettiysek sizinle. Asla ve asla çökmeyeceğiz, bir tek geri adım atmayacağız.Biz yola kefenimizle çıktık. Gerektiğinde sahibine veririz. Milletimiz bu oyunu da, bu tuzağı da bozacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...