Türkvizyon Şarkı Yarışması Finali

Türkvizyon Şarkı Yarışması Finali

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkvizyon Şarkı Yarışması'nın finalinde 12 ülkeden gelen 12 sanatçı şarkılarını seslendiriyor.

Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda final, dans gösterisiyle başladı. Daha sonra ülkelerin bayrakları ve sanatçıları salona girdi.
Ülkeleri temsil eden sanatçılar ve şarkıları şöyle:
"Artyr Marlujokov "Altayım menin" (Altay), Farid Hasanov "Yaşa" (Azerbaycan), Gunesh Abbasova "Son Hatıralar" (Belarus), Emir amp; Frozen Camels "Ters Bosanka" (Bosna-Hersek), Rin'Go "Birlikpen Alğa" (Kazakistan), Çoro Grubu "Kaygırba" (Kırgızistan), Ergin Karahasan "Şu Prizen" (Kosova), Grup Gommalar "Havalanıyor" (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti), Nilüfer Usmanova "Unutgin" (Özbekistan), Aline Şeripcanova "Üpkelemim" (Tataristan), Manevra Grubu "Sen, Ben ve Biz" (Türkiye) ve Fazile İbraimova "Elmalım" (Ukrayna)."
Etkinliğe, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) Başkanı Düsen Kaseinov, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile diğer ilgililer katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...