Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 3 haftanın sonunda galibiyetle tanıştı

Beşiktaş 3 haftanın sonunda galibiyetle tanıştı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Elazığspor'u 4-1 mağlup ederek, 3 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Ligde en son galibiyetini 12. haftadaki Torku Konyaspor maçında 3-1'lik skorla elde eden siyah-beyazlılar, daha sonra yaptığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Elazığspor galibiyetiyle puanını 29'a çıkaran "Kara Kartallar", maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükseldi. Beşiktaş'ın ikinci ve dördüncü gollerini atan Filip Holosko, bu sezon siyah-beyazlı formayla ilk kez rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkarak 46 ve 80. dakikalarda takımına iki gol kazandıran Slovak futbolcu, siyah-beyazlı formayla son golünü geçen sezon 11 Mayıs 2013'te İstanbul'da oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında atmıştı. Holosko, attığı gollerin yanı sıra Olcay Şahan'ın golünde de asist yaparak, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Slovak futbolcu, kendisinin 2, takımının 4. golünü attıktan sonra alkışlar arasında yerini Gökhan Töre'ye bıraktı. Beşiktaş'ın ilk golüne imza atan Tomas Sivok ise bu sezon gol sayısını 2'ye çıkardı.
Daha önce 4. haftadaki Bursaspor deplasmanında takımı adına bir gol atan Sivok, Elazığspor karşısında da gol perdesini açan isim oldu.
- Olcay, 6 gole ulaştı
Beşiktaş'ın en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Olcay Şahan, Elazığspor karşısında attığı golle, ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı.
Olcay, ilk haftadaki Trabzonspor, 9. haftadaki Akhisar Belediyespor, 11. haftadaki Kayserispor, 12. haftadaki Torku Konyaspor ve 13. haftadaki Fenerbahçe karşılaşmalarının ardından 16. haftadaki Elazığspor maçını da boş geçmedi.
Olcay, attığı gol sonrası protokol tribününde oturan yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'ya eliyle kalp işareti yaptı.
- 4 maç sonra ikinci yarıda gol attılar
Beşiktaş, ligde 4 maç sonra ikinci yarıda gol atmayı başardı.
Ligde yaptığı son 4 karşılaşmada ilk yarılarda goller bulan ve ikinci 45 dakikalarda gol atmayı başaramayan "Kara Kartallar", bu şanssızlıklarını Elazığspor karşısında kırdı.
Son 4 maçta da devre sonlarında soyunma odasına üstün giren, son üçünde de puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, bu kez 1-1 berabere bitirdiği Elazığspor maçının ikinci yarısında 3 gol birden bularak, 3 puanın sahibi oldu.
Siyah-beyazlılar, söz konusu 4 maçta 12. haftada Torku Konyaspor'u 3-1 yenerken, sonra Fenerbahçe ile 3-3, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı ve Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.
- Uğur, asistle döndü
Beşiktaş'ta uzun süren sakatlığının ardından 335 gün sonra sahalara dönen Uğur Boral, ortaya koyduğu performansla beğeni topladı.
Sol kanadı etkili kullanan Uğur, Sivok'un attığı ilk golde yaptığı asistle de takımının galibiyetine katkıda bulundu.
588 gün sonra formasına kavuşan İsmail Köybaşı da sol bekte başarılı bir grafik çizdi. İsmail, 85. dakikada yerini Muhammed Demirci'ye bırakırken, tribünler milli futbolcuyu ayakta alkışladı.
- Bu sezon 2. kez 4 gol attılar
Beşiktaş, bu sezon ligde ikinci kez 4 gol atarak, galip geldi.
Daha önce ligin ikinci haftasında Kayseri Erciyesspor'u ikinci yarıda bulduğu 3 golle 4-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, yine ikinci 45 dakikada attığı 3 golle bu kez Elazığspor'u 4-1 yenmeyi başardı.
- Elazığspor son sırada kaldı
Geçen hafta Medical Park Antalyaspor'u 4-1 mağlup eden Elazığspor, 16. haftada Beşiktaş'a aynı skorla yenilerek, 10 puanla ligin son sırasında kaldı.
Beşiktaş ile daha önce yaptığı 6 lig maçını da yitiren "Gakkoşlar", yedinci karşılaşmasında da sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...