Elektronik sigaraya yasak geldi

Elektronik sigaraya yasak geldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tiryakilerin daha sigaradaki zararlı maddeleri almamaları için üretilen elektronik sigaralar uzun yıllardır dünyanın dört bir yanında kullanılıyorlar.

Ancak yakın zamanda yapılan araştırmalar, elektronik sigara içenlerin daha yüksek miktarda nikotin ve kanserojen maddeleri içlerine çektiklerini ortaya çıkarmıştı. Bu yüzden elektronik sigaraya da yasak gelmeye başladı.Daha önce ABD'nin Chicago ve Boston şehirlerinde yasaklanan elektronik sigara, bugün de New York tarafından yasaklandı. New York Belediye Meclisi, restoranlarda, ofislerde, parklarda, plajlarda ve diğer sigara içilmesi yasak olan yerlerde elektronik sigaraya da yasak getirdi.Bunun yanında meclis, elektronik sigaraların dumansız olsa bile normal sigaralara ilgiyi arttırmasının bu yasağın sebeplerinden biri olduğunu açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...