Pegasus seferi iptal etti, yolcular mağdur oldu

Pegasus seferi iptal etti, yolcular mağdur oldu

GÜNDEM Haberleri

Bu akşam Konya'dan İstanbul'a uçması planlanan Pegasus uçağı, hava muhalefeti nedeniyle son anda iptal edilince yolcular zor durumda kaldı.

Yolcular, hava koşulları nedeniyle tedbir almak için Pegasus yetkililerini uçuştan 1 saat önce aradılar. Uçuşların iptal olup olmadığını öğrenmek isteyen yolcular herhangi bir uyarıyla karşılaşmadıklarını dile getirdiler.İstanbul'a uçmak için hazırlık yapan yolcular şehir merkezinden Konya Havalimanı'na geldiklerinde kendilerini bekleyen kötü sürprizle nbsp;karşılaştılar. Pegasus yetkilileri, yolculara uçuşa az bir zaman kala hava muhalefeti ve sis nedeniyle uçuşların iptal olduğunu söylediler. Uçuşların iptal olduğunu öğrenen yolcular ise şehir merkezine dönerek İstanbul'a otobüsle dönmek zorunda kaldılar. Mağdur olduğunu dile getiren yolculardan Tansu Akdemir "Hem vaktimiz hem naktimiz hiçe sayıldı. Gördüğümüz hizmet anlayışı bizi çok üzdü" dedi. Havalimanına gelmeden 1 saat önce Pegasus'un çağrı merkezini aradığını söyleyen yolculardan Hilal Akdemir, "Uçuşların iptal olmayacağı hususunda bilgi almıştım. Havalimanında kötü bir sürprizle karşılaştık. Eğer zamanında haberimiz olsaydı taksiyle havalimanına gitmez, önceden otobüs biletimizi ayarlardık. Şimdi tekrar şehir merkezine geri dönüyoruz. İstanbul'a da otobüsle döneceğiz. Yetkililerin bu gibi konularda daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...