Erdoğan Bayraktar, 'Oğlumun masumiyetine inanıyorum'

Erdoğan Bayraktar, 'Oğlumun masumiyetine inanıyorum'

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan Bayraktar, 'İddiaların şahsımla ilgisi yok. Aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır' dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul merkezli soruşturmada gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın "masum olduğuna" inancının tam olduğunu söyledi. Oğluyla birlikte gözaltına alınan kişilerin tamamının tutuklanmayı gerektirecek bir unsura rastlanmadığı için serbest kaldığını hatırlatan Bakan Bayraktar'ın değerlendirmesi şöyle: "Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirinin şahsımla bir ilgisi bulunmamaktadır. nbsp;Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır. nbsp;Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor hukukun üstünlüğüne ve masumiyet karinesine özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum." Önceki gece mahkeme tarafından serbest bırakılmasının ardından adliye önünde gazetecilere açıklama yapan Bakan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da "Adalete Güveniyoruz. Hiçbir şey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırdık. İtikatlı insanlarız" diye konuştu.
Haber Merkezi ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...