Maç değil ilaç, Beşiktaş Elazığspor'a fark attı

Maç değil ilaç, Beşiktaş Elazığspor'a fark attı

SPOR Haberleri

Geçen hafta olaylı karşılaşmada Kasımpaşa'ya yenilen Kartal, aynı statta bu kez Elazığspor'u farklı yenerek 'şifa' buldu.

Kasımpaşa maçından sonra büyük buhranı yaşamaya başlayan Beşiktaş, sakat ve cezalıların yokluğunda kadro kurmakta zorlanıyordu Elazığ maçında. Uzun süren sakatlığını atlatan ancak bu sezon Bilic'in şans vermediği Uğur da bu yokluk haftasında kendisine siyah-beyazlı takımda yer buldu. Beşiktaş'ın ilk 15 dakikada geliştirdiği iki net pozisyonu da soldan taşıyan Uğur, 22'de köşe vuruşundan gönderdiği topu Sivok'un kafasına bıraktı. Attığı kafa golleriyle Kara Kartal'ın gizli golcüsü olan Sivok da Uğur'un ikramını geri çevirmedi: 1-0. Golün ardından hep birlikte yedek kulübesinde sevinerek birlik mesajı veren Beşiktaşlıların sevincine 29'da Deniz Yılmaz limon sıktı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan genç oyuncu Tolga Zengin'i mağlup etti: 1-1 yaptı. Beşiktaş, ilk yarının son dakikalarında Olcay ve Mustafa Pektemek'le yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 1-1 sona erdi. "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratlarıyla soyunma odasına giden siyah-beyazlı futbolcular, ikinci yarıya adeta golle başladı. Santranın hemen ardından Holosko tabelayı değiştirdi: 2-1. Golün ardından Beşiktaş, kanatlardan yaptığı bindirmelerle farkı açmaya çalıştı. 70'te rakibinin belini kırarak ceza sahasına giren Holosko'nun asistini Olcay 90'a asarak Beşiktaş'ı rahatlattı: 3-1. Golün hemen sonrasında Necip'le net bir fırsatı değerlendiremeyen Beşiktaş, 80'de Holosko'yla farkı 3'e çıkardı: 4-1. Üst üste yaşanan puan kayıpları ve nbsp;yaşanan olaylardan derin bir kaosa sürüklenmek üzere olan siyah-beyazlılar bu galibiyetle rahat bir nefes aldı.

3 puandan öte
Çok zorlu günler geçiren Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic haftalar sonra güldü. Maç sonrası rahatladığı her haliyle belli olan Hırvat çalıştırıcı, "Çok önemli, çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Bugün 3 puandan fazlasını kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, harika bir ruh ortaya koydular. Çok iyi bir zamanda öne geçtik ve durmadık" değerlendirmesinde bulundu. Kasımpaşa maçına da değinen Bilic, "Donk'un pozisyonu kırmızı kart ve penaltı değilse nedir? Bu konuda asla susmayacağım ve sineye de çekmeyeceğim. Her vicdan sahibi insan o maçın bizim lehimize 3-0 tescil edilmesi gerektiğini biliyor" açıklaması yaptı.



KARTAL'DA FUTBOLCULAR HIRS YAPTI

Bu iş daha bitmedi
Maç sonrası Beşiktaşlı futbolcu hırslı açıklamalar yaptı. Sağ bek Serdar Kurtuluş, "Çok sıkıntı çektik. Hocamızın cezası, taraftara ceza, sahamızın olmayışı. Biz bunları mazaret olarak görmüyoruz. Bugün de bunu gösterdik. Devreyi 32 puanla kapatmak istiyoruz. Henüz her şey bitmedi. Takım karakterli. Bunların altından kalkacaktır" açıklamasında bulundu. Takıma dönüş maçında göz dolduran bir futbol oynayan Uğur Boral da, "Bu gecenin tek açıklaması şu olabilir; Allah yardım etti. Gözümü kapatıp kestim ortaları. Olağanüstü mücadele ettiğimiz sürece formanın ağırlığıyla her maçı kazanırız" şeklinde konuştu. Son 8 haftada 5 gol atan Olcay Şahan da, "Sahaya 11'i bile zor çıkardık. Son üç haftada çok puan kaybettik. Sakatlarımız vardı. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece bizi kimse yenemez. Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendim için yorum yapmak istemiyorum, takım halinde müthiş oynadık" açıklamasında bulundu.



GALİBİYETİN ŞİFRESİ KALPTE GİZLİ!
Maç öncesi Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı futbolcularla bir toplantı yaptı. Kavalcı'nın futbolculara, "Bugün 9 yerli isimle sahaya çıkacaksınız. Ortaya kalbinizi koymanızı istiyoruz" sözlerini kullandığı öğrenildi. Olcay Şahan golünü attıktan sonra kenara gelerek Kavalcı'ya elleriyle kalp işareti yaptı ve işte o sözlere atıfta bulundu.


Motta için itiraz edilecek
Kasımpaşa maçında sahaya girerek Fernandes'e vuran taraftarı tekmelediği için kırmızı kart gören Motta'ya PFDK'nın verdiği 3 maçlık ceza siyah-beyazlı camiayı çıldırttı. Karara itiraz edeceklerini söyleyen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Camia olarak kararın çok ağır olduğunu düşünüyoruz. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra itirazımızı yapacağız. Artık söz konusu Beşiktaş olunca verilen ağır cezaların hiçbirine şaşırmıyoruz" ifadelerini kullandı.



Necip-Gökhan kapıştı
Maç sonrası Necip ile Gökhan Töre arasında şok bir kavga yaşandı. İkili bir pozisyonu tartışırken sözlü olarak kavga etmeye başladı. Necip'in küfür ettiği görülürken kavgayı Mustafa Pektemek ve Olcay ayırdı. Daha sonra sahadan çıkarken koşarak Necip yanına gelen Gökhan'ın arkadaşına sarıldığı görüldü.



A2'den takviye aldılar
Beşiktaş'ta 10 futbolcu sakatlıkları ve cezaları sebebiyle Elazığspor maçında forma giyemedi. Slaven Bilic eksiklerin çok olması sebebiyle 18 kişilik maç kadrosuna A2 takımından 2 oyuncuyu dahil etti. Ümit Karaal ve Ufuk Er yedekler arasında yer aldı.


Taraftar hasreti bitti nbsp;
Cezası biten Beşiktaş taraftarı karşılaşmanın ilk dakikalarında; ''Yönetim uyuma Beşiktaş'a sahip çık, Demirören'den hesap sorsana'' tezahüratı yaparken gelen farklı galibiyetle maç sonunda futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.



Kartal'da aksilikler bitmek bilmiyor
Beşiktaş'ta aksilikler üst üste geliyor. Fernandes'in takımdan ayrılacağını açıklamasından sonra Bilic'in orta sahadaki en büyük kozu Oğuzhan da sakatlandı. Futbolcunun önceki akşam yaptığı idmanda sakatlanan ve dün MR'ı çekilen Oğuzhan, Elazığspor maçı kadrosundan son anda çıkarıldı. Son idmanda kasığında ağrı hisseden futbolcunun MR'ında ödem tespit edildi. nbsp;


Holosko 7.5 ay sonra!

Beşiktaş'ın üç ismi uzun bir aradan sonra ilk on birde forma giymenin sevincini yaşadı. Siyah-beyazlılarda İsmail Köybaşı Süper Lig'de 588 gün, Uğur Boral ise 335 gün sonra formasına kavuşurken, Mustafa Pektemek 124 gün sonra ilk 11'de sahada yer aldı. Holosko siyah-beyazlı forma altında 7.5 ay sonra golle buluştu.


TWITTER'DAN


Beşiktaş'ta Olcay Şahan diye bir gerçek var. Kazandığı parayı sonuna kadar hak ediyor.
@BlackEagle1903



Siz hep böyle oynayın biz canımızı verelim tebrikler Kartal yürekliler! nbsp;
@Egi1903



Fernandes'siz, Almeida'sız bu takım daha çok koşuyor, daha iyi oynuyor. Böyle devam Bilic!
@siimartinez



Bilic'e yakışan A2'den alınan gençlere 5 dakika da olsa şans vermekti. Hayal kırıklığı! Mehmet Akgün nedir?
@ErkutOzturk



nbsp;Maç değil ilaç, Beşiktaş Elazığspor'a fark attı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...