Akçay, Galatasaray'ı kanat bindirmeleriyle yıpratacak

Akçay, Galatasaray'ı kanat bindirmeleriyle yıpratacak

SPOR Haberleri

Süper Lig'de G.Saray'a karşı ilk sınavını verecek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakibini kanat bindirmeleriyle yıpratacak.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında G.Saray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçı kazanarak deplasman kâbusunu noktalamayı amaçlıyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta sadece Kayserispor'u mağlup eden bordo-mavililer, 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. 5 deplasman maçında mağlup olan Trabzonspor, attığı 7 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü. Kötü deplasman karnesini düzeltmek istediklerini dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "G.Saray maçı zor olacak ama çalıştığımız ve üzerinde durduğumuz şeyleri yaparsak zoru kolaya çevirebiliriz" dedi. Uzun bir aradan sonra İstanbul'dan zaferle dönmenin hesaplarını yapan Akçay, Malouda'nın yokluğunda orta sahada Adrian'a görev verecek. Öğrencilerine yapması gerekenleri tek tek anlatan tecrübeli çalıştırıcı, savunmada Mustafa Yumlu ile Aykut'a özel talimatlar verdi. Savunmanın tehlike yaşanmaması için hücum etkinliğini arttırarak G.Saray'ın kolay çıkmasını önlemeyi düşünen Akçay, Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan'dan sık sık bindirmeler yapmasını talep etti. Oyuncularından seyirci atmosferinden etkilenmemesini de isteyen tecrübeli teknik adam, "Baskıyı kendi lehimize çevirmek için sabırlı ve kontrollü bir futbol oynamalıyız" uyarısında bulundu.
Zevkli bir maç olacak
Trabzonspor'un ikinci kaptanı Mustafa Yumlu, G.Saray maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Ligde bulunduğumuz konumdan çok daha yukarılarda olabilirdik. Bu potansiyele sahip bir ekibiz ancak bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. G.Saray maçı deplasmandaki kötü gidişata son vermek açısından çok önemli ve kritik bir maç. Devre arasına az bir zaman kaldı. Kalan iki maçımızı da kazanarak devre arasına moralli girmek en büyük arzumuz. Zorlu ve zevkli bir maç olacak" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...