Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta futbolcular hırs yaptı

Beşiktaş'ta futbolcular hırs yaptı

SPOR Haberleri

Üç maçtır kazanamayan Beşiktaş'ın nihayet yüzü güldü. Maç sonrası Beşiktaşlı futbolcu hırslı açıklamalar yaptı.

Maç sonrası Beşiktaşlı futbolcu hırslı açıklamalar yaptı. Sağ bek Serdar Kurtuluş, "Çok sıkıntı çektik. Hocamızın cezası, taraftara ceza, sahamızın olmayışı. Biz bunları mazaret olarak görmüyoruz. Bugün de bunu gösterdik. Devreyi 32 puanla kapatmak istiyoruz. Henüz her şey bitmedi. Takım karakterli. Bunların altından kalkacaktır" açıklamasında bulundu. Takıma dönüş maçında göz dolduran bir futbol oynayan Uğur Boral da, "Bu gecenin tek açıklaması şu olabilir; Allah yardım etti. Gözümü kapatıp kestim ortaları. Olağanüstü mücadele ettiğimiz sürece formanın ağırlığıyla her maçı kazanırız" şeklinde konuştu. Son 8 haftada 5 gol atan Olcay Şahan da, "Sahaya 11'i bile zor çıkardık. Son üç haftada çok puan kaybettik. Sakatlarımız vardı. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece bizi kimse yenemez. Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendim için yorum yapmak istemiyorum, takım halinde müthiş oynadık" açıklamasında bulundu.Necip-Gökhan kapıştı
Maç sonrası Necip ile Gökhan Töre arasında şok bir kavga yaşandı. İkili bir pozisyonu tartışırken sözlü olarak kavga etmeye başladı. Necip'in küfür ettiği görülürken kavgayı Mustafa Pektemek ve Olcay ayırdı. Daha sonra sahadan çıkarken koşarak Necip yanına gelen Gökhan'ın arkadaşına sarıldığı görüldü.

GALİBİYETİN ŞİFRESİ KALPTE GİZLİ!
Maç öncesi Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı futbolcularla bir toplantı yaptı. Kavalcı'nın futbolculara, "Bugün 9 yerli isimle sahaya çıkacaksınız. Ortaya kalbinizi koymanızı istiyoruz" sözlerini kullandığı öğrenildi. Olcay Şahan golünü attıktan sonra kenara gelerek Kavalcı'ya elleriyle kalp işareti yaptı ve işte o sözlere atıfta bulundu.
Motta içini tiraz edilecek
Kasımpaşa maçında sahaya girerek Fernandes'e vuran taraftarı tekmelediği için kırmızı kart gören Motta'ya PFDK'nın verdiği 3 maçlık ceza siyah-beyazlı camiayı çıldırttı. Karara itiraz edeceklerini söyleyen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Camia olarak kararın çok ağır olduğunu düşünüyoruz. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra itirazımızı yapacağız. Artık söz konusu Beşiktaş olunca verilen ağır cezaların hiçbirine şaşırmıyoruz" ifadelerini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...