Beşiktaş'ta Eneramo takımla çalıştı

Beşiktaş'ta Eneramo takımla çalıştı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Elazığspor galibiyetiyle kapayan Beşiktaş, izin yapmadan 17. haftadaki Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Elazığspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışmaları yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları kaydedildi. A2 takımı oyuncuları Ufuk Er, Tugay Kaya ve Ümit Karaal'ın da A takımla çalışmaya katıldıkları ifade edildi. Siyah-beyazlı takımda sakatlığı geçen Michael Eneramo'nun takımla birlikte çalışmalara başladığı açıklandı. Antrenmana, tedavileri süren Atiba Hutchinson, Manuel Fernandes ve Günay Güvenç katılmazken, Pedro Franco, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Töre'nin tedavi sonrası salonda ve sahada özel bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...