Galatasaray Yalova engelli maçında olay

Galatasaray Yalova engelli maçında olay

SPOR Haberleri

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile Galatasaray arasındaki tekerlekli sandalye basketbol maçı, tribünlerde çıkan olaylardan dolayı 30'uncu dakikada durdu

Taraftarların salon dışına çıkartılmasının ardından devam eden karşılaşmada Galatasaray, Yalova'yı 70-38 mağlup etti.
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 5'inci haftasında YOSK ile Galatasaray, Yalova Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maçı Yalova Valisi Esengül Civelek ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın yanı sıra yaklaşık 400 sporsever izledi. Mücadelenin ilk çeyreğini sarı Kırmızılı ekip Galatasaray, 23-6'lık skorla önde geçti. İkinci periyotun bitimine 1 dakika 32 saniye kala yaklaşık 30 Yalova taraftarı, Galatasaray taraftarlarına sözlü saldırıda bulundu. Konuk takımın taraftarları da buna karşılık verirken, Yalovalı taraftarların küfürlü tezahürat yapmaları üzerine tribünler karıştı.
TARAFTARLAR BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Galatasaray taraftarları ile Yalovalı taraftarlar, tekme tokat birbirlerine girdi. Bu arada Yalova Valisi Esengül Civelek ve protokol, polis korumasında salondan dışarı çıkartıldı. Maçın hakemleri de soyunma odasına doğru koşarken, iki takım taraftarları birbirlerine girdi. Olaylar, polisin müdahalesiyle önlendi.
TRİBÜNLER BOŞALTILDI
Yaklaşık 30 dakika duran maçta iki takım taraftarları da salon dışına çıkartıldıktan maç, kaldığı yerden yeniden başladı. Müsabakanın ikinci periyodunu 21-15'lik skorla önde kapayan Galatasaray, devre arasına da 44-21'lik skorla önde girdi.
Mücadelenin üçüncü periyodunda oyun ortada geçti. Periyot sonunda 56-33'lük skor avantajını elinde bulunduran Galatasaray, maçı 32 sayı 70-38 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...