Başbakan Erdoğan yine çok sert konuştu

Başbakan Erdoğan yine çok sert konuştu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da havaalanında önemli açıklamalar yaptı, 'ABD'de Halkbank'ı yıkma projesi imzalandı' dedi

Giresun'daki programının ardından Trabzon'a gelen Başbakan Erdoğan'ı Trabzon Hava Limanı'nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölge milletvekilleri ile öteki ilgililer karşıladı.
İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
CHP VE MHP'YE SERT TEPKİ
- Biz geçmişteki CP iktidarlarına benzemeyiz, MHP'ye hiç benzemeyiz. MHP konuşuyor sen neye konuşuyorsun halk sana görev verdi 5 yıl kalamadın kaçtın gittin. Ozamanlarda Ziraat Bankası borç kaydı yapıp diyordu. bugün ne durumdayız bir bakın.
ABD'DE HALKBANK'I YIKMA PROJESİ
- Halkbankasını yıkmaya çalışıyorlar. Bu operasyonun içinde maalesef yargı da var, yürütme de var. Biz buna evet diyebilir miyiz? Bireysel cezalar varsa bunu yaparsınız ama Halk Bankamızı yıkmak için böyle bir yola başvurmak kimsenin haddine değildir. Bunların bu milleti sevdiklerine inanmıyorum. Çünkü Nisan 2013'te Amerika'da Halk Bank'aa yönelik operasyonun projeleri hazırlandı. Hatta bunu Kongre'ye getirmek istediler. Halk Bankası'nın uluslararası piyasalardaki çalışmalarına ket vurmak istediler. Bunu engelleyince bundan rahatsız oldular. Bu oyuna gelmedik, gelmiyoruz ve Halk Bankamızı da yedirmeyeceğiz, kusura bakmasınlar.
GÜLEN'E BEDDUA CEVABI
- Sadece bunlarla kalmıyoruz, Sevgili gençler biz Müslüman'a lanet edilmiş bir toplum değiliz. Lanet Müslümanlar arası öyle kötü bir şeydirki döner dolaşır onu yapana gider. Milletin bölünmesine vesile olanlar iflah olmaz. Birileri bilbortlara kardeş olacaz diye reklam koymuş gezicilerle kardeş olacaz diye, sizin kardeşliğiniz elinde molotof olana karşımı? Sizin kardeşliğiniz polisimi hedef alana yakıp yıkana karşı mı?
PAKİSTAN ZİYARETİ
- Şimdi biz Pakistan'a bir yolculuğa çıkıyoruz, benim sizden bir isteğim var hanım kardeşlerim kapı kapı dolaşacağız, bildiklerimizi kardeşlerimize anlatacaz. ben inşallah Pakistan'a da selamlarınızı ileteceğim. Gençler sizler de dik durun, Allah'ın izniyle 30 Mart'ta alnımızın akıyla çıkacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...