Galatasaray Trabzonspor maçından son notlar

Galatasaray Trabzonspor maçından son notlar

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Galatasaray karşısında Bursaspor maçına göre tek değişiklik yaptı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, geçen haftaya göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı. Bursaspor ile oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Florent Malouda, Galatasaray karşısında forma giymedi. Malouda'nın yerine, sarı-kart cezasını geçen hafta tamamlayan Zokora, Galatasaray mücadelesinde ilk 11'de forma giydiTrabzonspor'da kaleci Fatih Öztürk ile Soner Aydoğdu, Emre Güral, Mierzejewski, Abdulkadir Özdemir, Zeki Yavru ve Kadir Keleş, yedek soyundu. Bu arada, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da protokol tribününde yer almadı. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği, bordo-mavili taraftarlar, tribünde bulunamadı.
- Akçay, bir kez daha Galatasaray'a karşı
Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, ikinci kez Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın karşısına çıktı.
Geçen sezon kulübün pilot takımı 1461 Trabzon'da görev yapan Akçay, takımına Ziraat Türkiye Kupası'nda sarı-kırmızılılar karşısında galibiyet kazandırmıştı. 1461 Trabzon, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek, tur atlamayı başarmıştı. Aynı karşılaşmada oynayan Yusuf Erdoğan, bu sefer Trabzonspor formasıyla ilk 11'de Galatasaray'a rakip oldu. 1461 Trabzon ile tur sevinci yaşayan kaleci Fatih Öztürk, Abdulkadir Özdemir ve Kadir Keleş ise bugünkü karşılaşmada yedekler arasında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...