Kadıköy'deki göstericilere polis müdahalesi

Kadıköy'deki göstericilere polis müdahalesi

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de toplanan bir grup gösterici, yola barikat kurup ateşe verdi. Yolu trafiğe kapatan göstericiler, polisin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

Kadıköy'deki Kent Mitingi'nin sona ermesiyle birlikte dağılan bir grup gösterici, Söğütlüçeşme Caddesi üzerindeki çöp konteynırlarıyla yola barikat kurdu. Ardından barikatları ateşe veren grup, yasadışı sloganlar atmaya başladı. Grubun çevresinde güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri, uyarılara rağmen dağılmayan göstericilere plastik mermilerle müdahale etti. Müdahalenin ardından dağılan göstericiler, daha sonra General Asım Gündüz Caddesi üzerinde yeniden toplandı. Polis, burada da aynı şekilde gruba müdahale ederek etkisiz hale getirdi. nbsp;Polis, yer yer gerginliğin sürdüğü bölgede göstericilerin yeniden bir araya gelmemesi için bekleyişini sürdürüyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...