Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da puan kayıpları sürüyor

Trabzonspor'da puan kayıpları sürüyor

SPOR Haberleri

Geçen hafta Bursaspor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili takım, Galatasaray'a da 2-1 mağlup olarak, 2 haftadaki puan kaybını 5'e çıkardı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da puan kayıpları sürdü. Geçen hafta sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili takım, Galatasaray'a da 2-1 mağlup olarak, 2 haftadaki puan kaybını 5'e çıkardı. Ligde bu sezon 6. yenilgisini alan Trabzonspor, 16. hafta sonunda 24 puanda kaldı.
- İstanbul'da yine kazanamadı
Bordo-mavili takım, Galatasaray'a mağlup olarak, İstanbul'daki galibiyet hasretini de sürdürdü. İstanbul takımları karşısında dış saha galibiyetini en son 4 Mart 2012'de Beşiktaş'ı 2-1 yenerek alan Karadeniz temsilcisi, bu sonucun ardından oynadığı 13. maçında da kazanamadı. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 7. mağlubiyetini elde ederken, 6 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili ekip, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde de İstanbul'da başarısız sonuçlar aldı. Sezonun ilk maçında İstanbul'da Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, 7. haftada Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. 2 hafta sonra dış sahada Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Karadeniz temsilcisi, Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'a karşı da tutunamadı ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Trabzonspor, bu sezon İstanbul'dan sadece 1 puan çıkarabildi.
- Deplasman karnesi zayıf
Galatasaray karşısında istediği sonucu alamayan bordo-mavili ekip, deplasmandaki kötü performansını sürdürdü.
Bu sezon Galatasaray mücadelesiyle birlikte ligde 8. deplasman maçına çıkan Trabzonspor, sadece bir kez kazanabildi. Ligde şu ana dek dış sahada sadece Kayserispor'u 1-0 mağlup edebilen Trabzonspor, deplasmandaki 6. yenilgisini aldı. Bir dış saha maçından da beraberlikle ayrılan Karadeniz temsilcisi, 8 deplasman maçında 4 puan alabilirken, 20 puan kaybetti.
- Kaleci Onur yetmedi
Bordo-mavili ekipte kaleci Onur Kıvrak'ın performansı, galibiyet için yeterli olmadı. İlk yarıda rakibin baskısında önemli kurtarışlar yapan bordo-mavili kaleci, ikinci yarıda da önemli pozisyonları önledi. 51. dakikada Drogba'nın ceza alanı içinde sol çaprazdan sert şutunda, kaleci Onur bir kez daha başarılı bir kurtarış yaptı. Pozisyonun ardından Drogba, bordo-mavili kaleciyi kurtarışından dolayı kutladı. Ancak günün başarılı isimlerinden biri olan tecrübeli kaleci, 60. ve 67. dakikalarda Burak Yılmaz'ın gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın ardından Galatasaraylı futbolcular Drogba ve Burak Yılmaz, Onur'u başarılı oyunundan dolayı bir kez daha kutladı.
- Olcan'ın golü, galibiyet için yeterli olmadı
Trabzonspor'da Olcan Adın'ın golü, galibiyet için yeterli olmadı. 65. dakikada gelişen atakta Olcan'ın şutunda Sabri, kaleye yönelen topu çıkarmak istemesine rağmen topun kale çizgisini geçmesini engelleyemedi. Maçın hakemi Fırat Aydınus, çizgi hakeminin uyarısıyla golü verdi. Trabzonspor, bu şekilde 1-1 beraberliği sağlamasına rağmen, 67. dakikada rakibin golüne engel olamadı. Yediği gollerin ardından rakip kalede pozisyonlar bulan konuk ekip, bunlardan gol çıkaramayınca sahadan mağlup ayrıldı.
- Colman, kırmızı kart gördü
Konuk ekipte 76. dakikada Gustavo Colman, kırmızı kart gördü. Galatasaraylı oyuncu Riera ile girdiği pozisyonun ardından rakibiyle itişen Colman, sarı-kırmızılı oyuncuya tokat atınca, hakem Fırat Aydınus tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Trabzonspor'da 45+1. dakikada sarı kart gören Mustafa Yumlu, sarı kart ceza sınıra geldi. Daha önce Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe karşısında kart gören bordo-mavili oyuncu, Galatasaray karşısında üçüncü sarı kartına ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...