Roberto Mancini, Trabzonspor maçını değerlendirdi

Roberto Mancini, Trabzonspor maçını değerlendirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Trabzonspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan nbsp;Roberto Mancin, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini anlatarak, " nbsp;Roberto Manciniyi bir takım, iyi oyuncuları var. Ancak bugün iyi oynayan ve galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı. Belki daha fazla da gol atabilirdik. Daha fazla gol atamamamızın en büyük sebebi kalecileriydi. Kaleci Onur hemen hemen bütün topları çıkardı" diye konuştu. Transfer gündeminde olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles ile ilgili bir soru üzerine, İtalyan teknik adam, "Şimdi hem transfer hem de yeni gelecek oyuncular için konuşmanın çok doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Çünkü önümüzde zor bir maç daha var. Bir haftamız daha kaldı. Evet puan farkını azalttığımız doğru, bu önemli bir 3 puandı ama önümüzde çok önemli bir maçımız var. Ona odaklanmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...