Çelik, 'Ben şahidim, bakanlar olay sonrası istifalarını sundu'

Çelik, 'Ben şahidim, bakanlar olay sonrası istifalarını sundu'

GÜNDEM Haberleri

Hüseyin Çelik, '4 arkadaşımız 'İstediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. İstifalarını sunuyordu. Buna bizzat şahidim' şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, 17 Aralık operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Başbakan, operasyonda adı geçen bakanları görevden alacak mı?" sorusuna Çelik, "Bunu bana değil Başbakan'a sorun. Kararı verecek kişi kendisidir" karşılığını verdi. Bakanların istifalarını Başbakan'a sunduğu yönünde çıkan iddialara cevap veren Çelik, "4 arkadaşımız 'İstediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. İstifalarını sunuyordu. Buna bizzat şahidim" şeklinde konuştu. Fethullah Gülen'e de seslenen Hüseyin Çelik, şunları kaydetti: "Bugüne kadar bildiğim Hocaefendi, hep şefkati ön plana çıkarmıştır. Hepimiz memleketin zararına hareket edenlere beddua etmeliyiz.?Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek. Biz onların da iktidarıyız. Belki Başbakan görüşmedi ama Bülent Arınç, Hoca'yla görüştü. Bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...