Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şükrü Ergün'den, Telles yalanlaması

/ Kaynak: CHA
Şükrü Ergün'den, Telles yalanlaması

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Brezilyalı futbolcu Alex Telles'in İstanbul'da olduğu iddialarını yalanladı.

Spor Toto Süper Ligi'in 16. haftasında kendi evinde Trabzonspor'u 2-1 yendiği karşılaşma sonrası sarı - kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün açıklamalarda bulundu. Değerli bir üç puan aldıklarını belirten Ergün, "Önemli bir rakibimizin puan kaybettiği haftada bu üç puan farkın nasıl kapanacağının göstergesidir. Bununda böyle devan edeceğini umuyorum. Bugün farkın açılmasını da Trabzonspor'un kalecisi Onur engelledi. Kendisini tebrik ediyorum. Türkiye'de böyle bir kalecinin yetişmesinden de Türkiye adına çok gururluyum." dedi.Brezilyalı futbolcu Alex Telles'in İstanbul'da olup olmadığı yönünde sorulan soruya Ergün, "Öyle bir söylenti var ama bana gelen bir haber yok. Bunu teyit ettiremedim ve kulüp içinde bunun böyle olmadığı söyleniyor. Ama kendisi ile ilgileniyoruz. Ama İstanbul'a geldiği doğru değil." diye cevap verdi.Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile ilgili sorulan bir soruya ise Şükrü Ergün şu cevabı verdi; "Ben daha öncede söyledim. Transferleri önceden haber vermek durumunda kalmamak için ben bu konularla ilgilenmiyorum. Çünkü bildiğim bir şeyi bilmiyorum demek zor olduğu için öğrenmiyorum dolayısıyla da bilmiyorum."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...