Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen'e Sağlam çelme

Sergen'e Sağlam çelme

SPOR Haberleri

Gaziantep'in başına geçtikten sonra 4'te 4 yapan Sergen Yalçın, deplasmanda eski dostu Ertuğrul Sağlam'ın takımı Eskişehir'e takıldı

Üst üste aldığı galibiyetlerle ligin en flaş takımlarından biri olan Gaziantepspor, deplasmanda Eskişehirspor'a boyun eğdi. Takımın başına geçtikten sonra ilk 4 maçını kazanan Sergen Yalçın, yönetimle yaşadığı problemlerin ardından Eskişehir karşısında ilk mağlubiyetini tattı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Necati ve Cenk Tosun net fırsatlardan yararlanamadı. Ertuğrul Sağlam'ın ikinci yarıdaki değişiklikleri takıma hareketlilik getirirken, ev sahibi takım 82'de öne geçti. Oyuna sonradan dahil olan oyunculardan Bienvenu'nün ceza sahası içerisine gönderdiği topu Erkan Zengin ağlarla buluşturdu: 1-0. Karşılaşmanın 90. dakikasında ceza sahası içinde Özgür Çek'i düşüren Binya penaltıya sebep olurken hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Atışı kullanan Ndiaye topu ağlara gönderip skoru ilan etti: 2-0.
gt; Aydın SARIOĞLU Eskişehir (İHA)
GOLLER: Erkan (dk.82), Ndiaye (dk.90+1 pen.)
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...