Hızlı ve Öfkeli 7 ne zaman vizyona girecek

Hızlı ve Öfkeli 7 ne zaman vizyona girecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Paul Walker'ın ölümünün ardından yarım kalan Hızlı ve Öfkeli'nin 7. serisinin vizyona giriş tarihi belli oldu işte detaylar.

Çekimleri yarım kalan Hızlı ve Öfkeli 7'nin vizyon tarihi belli oldu. Ünlü oyuncu nbsp;Paul Walker'ın geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından "Hızlı ve Öfkeli" serisinin oyuncusu Vin Diesel, filmin yeni vizyon tarihini açıkladı.'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) serisinin ünlü oyuncusu Paul Walker'ın ölümünün ardından çekimleri durdurdurulan yeni film tamamlandı ve filmin yeni vizyon tarihi belirlendi. Filmin yeni vizyon tarihini Walker'ın rol arkadaşı ve yakın dostu Vin Diesel yaptı. Facebook sayfasından açıklama yapan Diesel, yedinci filmin 10 Nisan 2015'te vizyona gireceğini duyurdu. Açıklamasına Walker ile birlikte setteki son fotoğraflarını ekleyen Diesel, "Paul ilk sizin bilmenizi isterdi" notunu düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...