Yeşil mutluluk, böyle evlilik görülmedi

Yeşil mutluluk, böyle evlilik görülmedi

YAŞAM Haberleri

44 yaşındaki İngiliz Amanda Gibbs, animasyon filmi Shrek'ten esinlenerek yeşile boyanmış halde bu hayalini gerçekleştirdi.

Çoğu gelin, beyazlar içinde bir düğünün hayallerini kurar ama 44 yaşındaki İngiliz Amanda Gibbs, animasyon filmi Shrek'ten esinlenerek yeşile boyanmış halde bu hayalini gerçekleştirdi... Düğün için sürprize hazırlanan gelin, 39 yaşındaki kocası Nathan Gibbs'i de kendisi gibi yeşile boyadı. İşin sırrı ise daha sonra ortaya çıktı. Çift, kendilerini filmdeki Shrek ve Prenses Fiona karakterlerine benzeterek evlendi. Davetliler de düğüne Mickey Mouse, Karayip Korsanları'ndan Jack Sparrow ve çeşitli film karakterlerinin nbsp;kostümüyle katıldı. nbsp;

nbsp;

MASAL GERÇEK OLDU
Shrek hayranı olan Amanda Gibbs ve Nathan Gibbs, tıpkı animasyon karakteri Shrek ve sevgilisi Prenses Fiona gibi yeşile boyanarak evlendi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...